11/24/17

Jeans from the SheIn | Review


Cao svima. 
Nakon duzeg vremena za vas sam pripremila jedan review post. U danasnjem postu cu vam pokazati farmerke koje sam dobila sa SheIna pre oko dva meseca. Nisam imala vremena da ranije pisem o njima, tematskih postova nece biti skoro, glavni razlog je skola. 

Shein je moj omiljeni sajt. Na njemu mozete pronaci prelepe jakne koje mozete videti na instagramu, farmerke, dukseve, bukvalno sve... Takodje je jedan od najkvalitetnijih sajtova, retko kada cete naici na neku stvar koja nije bas dobrog kvaliteta. Uglavnom mi je sve do sada stiglo bas onako kako sam i zamisljala. 

Dakle, farmerke su mi stigle pre dva meseca i nisam ih obukla nijednom. Nazalost velicina mi ne odgovara. Odlicnog su kvaliteta, ali se ne rastezu uopste.  Sve ostalo cete videti na slikama. 

Ako planirate da porucujete ove farmerke obavezno uzmite broj manje, jer su dosta siroke. Ukoliko volite da nosite sire farmerke onda uzmite u svojoj velicini i mislim da ce vam se svideti. Moj savet vam je da uvek uzimate farmerke koje se bar malo rastezu i tako definitivno necete pogresiti. 


JEANS/FARMERKE: http://bit.ly/2yY6EOt

Miljana. ☺

2 comments:

Hvala na svakom komentaru!
Volela bih da vas vidim opet♥